Langkau ke kandungan utama

Set Hamil Untuk Ibu Mengandung



Assalamualaikum mummy2 semua..
Ada yang tengah mengandung ke? Tak larat nak buat kerja rumah? Asyik letih je?
Apa kata mummy yang tengah mengandung tu amalkan makan produk shaklee.

Nak cerita ckit , time mengandung nie kita memang rasa tak bertenaga ja kan..kalau jumpa bantal tu pasti nak tido ja kan..pengalaman sendiri..

Okay..for mummy2 tu bolehlah cuba set hamil ni untuk kecergasan badan time pregnant nie

Vita-Lea - supplemen seimbang yang diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

B Complex - mengandungi 8 jenis vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan bagi menggantikan nutrisi Vitamin B yang hilang untuk membantu menguatkan jantung, peparu dan organ-organ pentng yang lain. Ia juga dapat menolong menguruskan tekanan.

Ostematrix - membina tulang dan gigi yang kuat, membantu mengekalkan tekanan darah yang normal, membantu mengurangkan simptom-simptom senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air, mudah meradang dan kemurungan.

ESP - merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasakan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dnegan asid amino penting dan dapat membantu mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya. Membantu mengekalkan otot, memperbaiki tisu dan fungsi enzim dan hormon yang teratur. Paras glisemik indeks yang rendah dapat membantu mengekalkan paras gula dalam darah normal. Membantu menyokong sistem imun, mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat.



Untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya

Shaklee Independent Distributor 
Noor Hasmah Jamaludin
013-8214890
Id :1104421
https://www.facebook.com/noor.hasmah

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…