Langkau ke kandungan utama

Nak Dapat Harga Member? Jom Klik Sini

Assalamualaikum..

salam sayang semua pengunjung blog Noorzamris



Hari ini nak buat coret2 sikit tentang harga ahli…

ramai pulak customer yang PM, SMS nak beli dengan harga ahli… hehe…boleh..dan mudah je..Ok..ni nasihat dari saya kepada pengguna tegar produk Shaklee dan selalu beli dekat member sebab dapat harga ahli…anda boleh daftar sendiri sebagai ahli Shaklee... 






Jika anda merasakan anda UNTUNG membeli dengan member anda dengan harga ahli...

anda SILAP

Tahu tak dengan pembelian melebihi 150 uv anda layak mendapat bonus minima RM 23.00. Banyak tu.. siapa nak bagi RM 23.00 kan??? Beli produk Shaklee kerana nak pakai sendiri lepas tu dapat bonus pulak… Shaklee yang bayar... Kan best tu? Kalo lebih dari 150uv pembelian sebulan …lebih jugak la bonus yang akan dapat..boleh buat beli 1 lagi vitamin Shaklee…hehe



Lagi satu…Bila dah jadi ahli Shaklee lagi senang nak order barang sebab 

sekarang ni dah ada shopping online di www.shaklee2u.com.my . Klik.. klik… bayar dan tunggu aje barang sampai depan rumah. Kita dah tak payah nak survey-survey harga kat Shaklee Independent Distributor (SID) lain sampai menghabiskan masa dan menghabiskan SMS sebab memang dah tentu dapat harga ahli produk Shaklee. 

Kan JIMAT dan MENGUNTUNGKAN..








BAGAIMANA NAK JADI AHLI SHAKLEE?



CARA PERTAMA: Untuk pendaftaran, anda perlu membayar yuran pendaftaran ahli Shaklee RM 70 untuk starter kit dan tambahan RM 10 untuk ke semenanjung dan RM 20 untuk ke Sabah dan Sarawak...



CARA KEDUA: Beli barang atau kongsi order dengan rakan-rakan minima sehingga RM 680- RM 700 (200uv) dan anda layak mendapat keahlian Shaklee PERCUMA



***Hubungi saya untuk uruskan pendaftaran anda..*** 





PERLU MAINTAIN POINT KE?

TIDAK PERLU kerana keahlian anda seumur hidup. Jika anda membeli barang kurang daripada 150 UV anda tetap ahli Shaklee yang tidak dapat hanyalah bonus sahaja.








KENAPA PERLU JOIN GROUP KAMI?



Haa..yang nie penting..jangan main register je…

Pemilihan group sangat penting sebagai mentor dan support anda untuk mencapai kejayaan… Sekarang ni kita mungkin fikir ala.. nak beli untuk makan aje.. Kalo nak jual-jual barang ni..x reti la…. Takpe nak makan aje pun boleh.. tak jadi masalah ... tapi mana tahu satu hari nanti terdetik hati nak buat bisness… kan dah senang…ada group yang boleh bantu dan beri tunjuk ajar…nak online atau offline pun boleh.. kami tidak memaksa orang membeli produk Shaklee tetapi orang yang cari dan datang beli pada kita...



Group kami di bawah naungan leader yang supportive


Fikir lagi???



X perlu fikir lama2..

Bertindak sekarang!!!!











Nak jadi member?? Hubungi saya 

Shaklee Independent DIstributor
SID :1104421
Noor Hasmah Jamaludin


0138214890

noorzamris@gmail.com

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…