Langkau ke kandungan utama

Pengedar Sah Shaklee DI Kuching

Berminat Nak Jadi Ahli SHAKLEE??

Anda berminat untuk menjadi salah seorang member shaklee???
KELEBIHAN BILA DAH JADI AHLI :)

1. Dapat beli dengan harga ahli yang harganya lebih murah dari harga runcit.

2. Guna produk SHAKLEE sambil mendapat pulangan wang daripada point (UV) yg dikumpul iaitu minimum 150UV layak dpt cash mengikut kiraan bonus uv (Yang ni akan diterangkan lebih lanjut selepas dah join ahli ye)

3. Sebagai sumber pendapatan sampingan.

4. Bila dah jadi ahli, dah tentulah boleh jual produk2 kpd keluarga, saudara mara terdekat yang ingin membeli produk SHAKLEE dengan harga ahli atau di FB, page, blog, email, whatsapp, instagram, we chat etc

5. Akan diberi tunjuk ajar di dalam Secret group kami iaitu Mamaanis Family yang masih muda serta dalam keluarga SHAKLEE yang sangat harmonis.

6. Tidak perlu mantain uv sekiranya untuk kegunaan sendiri sahaja.

7. Dapat menikmati Bonus 2, 3, 4 @ 5 angka atas kehendak dan pilihan sendiri..

8. kelebihan lain, dapat naik rank, insentif dari Shaklee, insentif Travel dan insentif kereta..Ingin bersama-sama kami..



Macam mana caranya?? Hubungi saya 

Shaklee Independent DIstributor
SID :1104421
Noor Hasmah Jamaludin



0138214890

noorzamris@gmail.com


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…