Langkau ke kandungan utama

Anda Kini Boleh Membeli Produk Shaklee Secara Online

Assalamualaikum, apa khabar semua?

Alhamdulillah Shaklee baru-baru ini telah melancarkan aplikasi eSell di mana ia memudahkan anda untuk anda sebagai pelanggan setia untuk membeli produk Shaklee hanya di hujung jari, terus ke depan pintu. Oleh itu, saya amat teruja untuk memberi tutorial yang mudah dan ringkas ini untuk panduan anda.
Untuk pengetahuan anda semua, pembayaran hanya boleh dibuat dengan menggunakan kad kredit atau kad debit sahaja. Mudahkan? Anda tidak perlu lagi ke CDM atau ATM  untuk transfer wang kepada agent.

1. Untuk membuat pesanan, anda boleh klik ikon seperti di bawah yang terdapat di bawah entry blog:
2. Anda akan diminta untuk bersetuju dengan terma dan syarat pembelian, kemudian
klik butang “Next”. Anda akan ke halaman di mana terdapat setiap  produk yang anda telah dipilih beserta kuantiti yang dikehendaki.
1 Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online
3. Anda boleh menukar kuantiti produk jika mahu menambah atau  mengurangkan pembelian anda.
4. Anda kemudiannya akan memilih Update” untuk mengesahkan perubahan.
5. Untuk pesanan barang mereka, mereka akan klik “Checkout“.
2 Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online
5. Anda akan mengisi maklumat diri dan maklumat penghantaran.
6. Kemudian anda bolek klik ‘Continue’ Untuk melihat semula senarai pesanan anda.
3 Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online
7.Jika halaman pengesahan pesanan adalah betul,anda boleh klik
 “Proceed for payment.
4 Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online

8. Kemudian anda perlu memasukkan maklumat kad kredit atau kad debit anda

9. Klik “Comfirm Payment” untuk memuktamadkan urus niaga.
5 Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online
Selesai. Dan tunggu antara 1 hingga 3 hari bekerja. Selamat bershaklee!!



Ulasan

Salmiah Othman berkata…
Esell..memang mudah dan cepat...

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…