Langkau ke kandungan utama

Bisnes Shaklee - Semuanya Di Hujung Jari

Kenapa saya nak bisnes shaklee? Apa bestnya shaklee ni? Shaklee ni macam MLM ke? Banyak persoalan kat minda saya time kawan tanya nak jadi member shaklee tak? Apa yang saya akan dapat kalau join? Perlu ke saya cari orang bawah saya? 
Shaklee adalah bisnes yang menyenangkan. Kenapa saya kata menyenangkan. Boleh order online..hujung jari jer.Penghantaran pun diatur oleh pihak shaklee..kita cuma ambik order dan buat order. Sekarang ni lagilah senang, klik kat order now, customer terus dapat buat pesanan.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b542b5d45408e71e69f4b3e36627fce7
 Nak tahu tak sejak saya join shaklee, alhamdulillah, dapat gaji lagi tengah bulan. Tengah bulan orang lain tengah sesak, kita dapat gaji walaupun tak banyak kita rasa happy sebab ianya datang memang dari usaha kita sendiri. Anda buat anda dapat. Dalam shaklee, tiada istilah orang atas lebih banyak dapat dari kita.Sebab kalau kita ada grouping kita sendiri pun, kalau kita tak usaha dan takde jual, dan orang bawah kita banyak usaha dan banyak jual, maka dia akan dapat lebih dari kita.Adilkan?

Dalam memilih grouping juga, kita harus lihat susur galur nya juga. Alhamdulillah saya bertemu dengan upline saya a.k.a Mak Shaklee saya Salmiah tuan punya Mamaanis.blogspot.com dan di atas mak shaklee saya, saya ada nenda Adilah Celikvitamin bakal Master kita orang. Kagumnya saya dengan mak dan nenda saya ni..tahniah mak dan nenda.

Perlu ke modal yang besar untuk join shaklee? Sebenarnya tak perlu modal pun sebab dalam online, customer akan bayar dan kita cuma perlu order jerr..tapi, kalau kita nak simpan stok..memang perlu sedikit modal.

Ada yuran ke? Yuran shaklee hanya rm70.00 seumur hidup. Anda hanya perlu tambah rm10 sekiranya anda berada di Semenangjung Malaysia dan kena tambah rm20 sekiranya berada di Sabah dan Sarawak. Untuk apa tambahan tu? Tambahan rm10 dan rm20 adalah untuk kos penghantaran kit shaklee. Anda hanya perlu renew keahlian shaklee setiap tahun utk menandakan anda  aktif dalam shaklee.Maknanya kalau anda tak buat belian dalam masa 18 bulan, keahlian anda boleh ditamatkan.Tapi, rugilah kan...
Apa lagi keistimewaan join shaklee? Dapat less antara 5-25% dari harga jualan. Tak best? Dapat bonus pada setiap 15hb? Ruginya tak join shaklee!! Kalau anda rajin, jualan anda meningkat dan dapat naik rank..shaklee bagi imbuhan juga..best best best..
 
So, ada tak berminat nak join shaklee? Tak tahu caranya? Anda boleh hubungi saya melalui email dan saya akan tunjukkan caranya. Nak dapat keahlian percuma? Pun ada..caranya?? Dengan belian 2 botol vivix saja dah boleh dapat keahlian percuma dan tunggu ja bulan depan, bonus pun dapat.
Menarik kan shaklee? Sesapa yang berminat nak join member, cepat cepatlah hubungi saya. Saya sedia membantu..
Shaklee Independent DIstributor
SID :1104421
Noor Hasmah Jamaludin

 
0138214890

noorzamris@gmail.com

 

Ulasan

Noor Hasmah berkata…
Mari sama sama kita menjana pendapatan bersama Shaklee
Jangan malu2 hubungi saya..

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

Tips Anak Tertelan Barang

Aduh!! Mak mana yang tak risau kalau anak kecil apatah lagi yang berumur dalam lingkungan 1-5 tahun tertelan barang!
Apa yang perlu dibuat?
*Rilek *Jangan Panik *Bawa anak ke hospital
Apa yang pihak hospital akan lakukan?

X-ray dada (chest) dan abdomen (perut)
x-ray akan menentukan dimana kedudukan barang tersebut.
Sama ada di: - Esophagus (salur dari mulut ke perut) -Dalam perut -Ataupun dalam usus kecil/besar
X-ray juga dapat estimate berapa besar benda tersebut dan menentukan apa yang patut doktor buat.
Kebiasaannya barang yang ditelan akan masuk terus ke sistem penghadaman. Dari Esophagus, turun ke perut, selepas tu ke usus kecil dan ke usus besar.
Sekiranya anak anda mengalami simptom :
-batuk -susah bernafas -muka jadi kebiruan
Itu merupakan tanda barang tersebut tersekat di salur pernafasan.
Sekiranya anak anda mengalami simptom:
-muntah -tidak dapat menelan makanan/minuman -sakit perut -berak berdarah -demam
Itu merupakan tanda barang tersebut tersekat di salur penghadaman sama ada di Esophagus ataupu…