Langkau ke kandungan utama

Testimoni Dari Customer-Customer Ku

Assalamualaikum pembaca blogku...........

Entry kali ni nak cerita pasal testimoni dari customer customer ku yang dah menggunakan produk Shaklee. 

Kalau tak silap, customer pertama saya selepas join shaklee ialah ipar saya sendiri. Dia mempunyai masalah period yang tak tetap. Kadang2 datang dan kadang2 berbulan bulan lamanya tak datang. Pernah satu ketika, periodnya datang hampir satu bulan. Sejak amalkan Gla Complex Shaklee, rasanya botol yang ke-2, period nya mula teratur. Dia rasa happy, saya pun tumpang gembira.

Sambil sembang-sembang dengan sepupu, dia cakap nak tambah berat badan. So saya suggest ambik Meal Shake Shaklee. Tak sampai sebulan berat badan nya bertambah hampir 2 kilo. Gembiranya dia tidak terkata..Sebab bingung dengan badan anak yang kurus melidi sampai mak bising..apa taknya mak asyik kata tak bagi anak makan..badan mak aja besar, tapi badan anak kurus kering..hihi..saya bagi anak yang ke3 minum Mealshake dan campur dalam susu..alhamdulillah, berselera betul dia makan. Kawan kat sepejabat pun ada mengadu badan kurus, tanya macam mana nak tambah berat badan. Saya cadangkan dia makan Vitalea dan minum Mealshake tapi dia nak cuba Vitalea.. tak sampai seminggu berat dia bertambah 500 gram, dia happy...saya pun suka

Saya selalu google dan cari apa kebaikan shaklee kepada badan kita. memang banyak testimoni yang mengatakan minum esp, minum vivix dan amalkan alfalfa adalah terbaik. Bagi saya sendiri setelah mencuba esp, so far alhamdulillah. Sebelum ni badan saya asyik lemah lemah dan rasa tak sedap badan ajerr... jadi saya ikhtiar nak cuba makan supplemen2 shaklee. yalah kan, kalau dah join ahli kenapa tak cuba sendiri ya tak? At least bila kita dah makan dan cuba produk yang kita jual, kita dapat bagi tahu pada customer kita apa kesan yang kita dapat dan boleh lah kongsi-kongsi. 

Saya bagi suami makan Lecithin sebab dia rasa badan nya makin berat dan selalu rasa semput bila bernafas. Alhamdulillah sejak makan lecithin suami cakap badan rasa ringan dan perut pun dah tak boroi sangat..hihi

Saya pulak amalkan makan Vitamin C, Ostematrix, Lecithin, Caratomax, Esp dan Gla Complex. Lepas amalkan Ostematrix sebelum tido, fuhh..badan rasa segar je lepas bangun tido. Pagi2 lancar membuang. Dengan Vitamin C, demam pun dah jarang..alhamdulillah sangat2. Time puasa baru2 ni, saya amalkan minum ESP dan makan ostematrix..air susu tetap meriah waktu bulan puasa, lapar pun tak terasa..penangan Shaklee..

Sedar tak sedar panjang juga coretan ku kali ini..asyikkk..hihi...so, pada yang belum nak cuba shaklee, jom lah cuba..tak rugi..Shaklee selamat dan berkesan.

Nak order dan tahu lebih lanjut pasal produk Shaklee? Boleh le hubungi saya

Shaklee Independent Distributor
SID :1104421
Noor Hasmah Jamaludin

 
0138214890

noorzamris@gmail.com


Nak beli sendiri pun boleh juga, klik sini dan pilihlah mana yang anda suka.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b542b5d45408e71e69f4b3e36627fce7
Selamat mencuba.



Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…