Langkau ke kandungan utama

Bestnya Bisnes Shaklee

Apa bestnya jadi ahli shaklee? Semua orang dah masuk shaklee, macam mana nak jana pendapatan macam ni? sapa nak beli barang dari aku nanti? Mesti anda semua pernah terfikir macam ni kan? Saya juga!!

Sebenarnya jual shaklee bukan sekadar nak dapat untung berganda..bohonglah kalau saya kata saya tak nak untung..tapi apa yang lebih penting ialah kesan yang kita dapat selepas mengamalkan produk shaklee. Setelah amal vitamin shaklee seperti Lecithin,Vitamin C, Ostematrix, Esp, Gla Complex dan Caratomax saya rasa lebih sihat. Walaupun ada yang tanya saya..pasal badan macam naik aje, bukan makan shaklee boleh kurus ke? Saya jawab balik, saya makan shaklee bukan nak kurus tapi nak sihat!

Sungguh!! Macam mana berat saya tak naik kalau setiap pagi, makan mi kuning..tak kiralah mi goreng, mi kari, mi sup..dah namanya mi kuning kan? Tapi, alhamdulillah...saya tak mempunyai masalah kesihatan yang teruk..gula saya ok..kolesterol tak tinggi, cuma badan je chubby...hehe

Mulanya saya agak risau juga, yalah macam mana org nak percaya saya jual produk yang boleh kuruskan badan kalau badan sendiri tak kurus..jawapan saya mudah saja..saya makan bukan utk kurus tapi untuk kesihatan. So far, berat badan saya agak terkawal dan normal saja asal tak terlalu gemuk yang akan menyukarkan pergerakan saya..

Walaupun ramai orang join shaklee, semuanya terpulang kepada kita sendiri. Kalau kita rajin, maka yang datangnya juga berganda..kalau asyik duduk dan menunggu memang tak dapatlah hasilnya..rajin update blog dan selalu2 lah buat promo kat fb..tau2 ada ja yang sms tanya pasal produk shaklee dan paling bestnya kalau yang terus order ;-)

Saya ni memang jarang nak buat promo kat fb, bukan apa..TAKUT orang meluat tengok fb kita penuh dengan shaklee..hihi..peduli apa kan? Fb kita, suka kita lah nak letak apa kan?? 

Apa pun, dari rasa yang biasa2 saya mula rasa teruja nak jual shaklee..mungkin belum rezeki saya nak naik rank tapi alhamdulillah..ada juga customer yang cari..usaha dan usaha lagi.

Berminat nak join shaklee? Jom klik sini

Hubungi saya
Noor Hasmah Jamaludin
SID 1104421
0138214890

Biar saya uruskan untuk anda..
 

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…