Langkau ke kandungan utama

Pengedar Shaklee Petra Jaya

Assalamualaikum
Kamek Noor Hasmah Jamaludin,  selaku pemilik blog Noorzamris. Kamek mak kepada 5 orang anak. Memilih Shaklee kerana yakin dan percaya dengan kesan yang kamek terima dan ingin membantu lebih ramei orang untuk menjadi sihat.
Seperti yang anda semua sedia maklum, tiada cawangan Shaklee di Sarawak. Namun, warga Kuching khususnya yang tinggal di kawasan Petra Jaya, Matang Jaya dan sekitarnya tak perlu risau kerana anda boleh mendapatkan produk Shaklee daripada kamek selaku pengedar aktif Shaklee.

Antara soalan yang biasanya dikemukakan pelanggan-pelanggan setiap kali nya telefon:

Soalan 1: Adakah saya Pengedar Shaklee dan masih menjual produk Shaklee?

Jawapan: Ya, saya adalah pengedar Shaklee dan masih aktif menjual produk shaklee.

Soalan 2: Dimanakah letaknya kedai saya?

Jawapan : Untuk pengetahuan semua saya menjual secara online dan offline untuk stok yang saya ada. Saya tidak mempunyai sebarang kedai. Semua urusan pertanyaan dan pembelian boleh dibuat melalui whatsapp dan boleh add fb saya Noor Hasmah dan ig saya Noorhasmahjamaludin serta boleh juga layari blog saya
 
Soalan 3: Dimanakah kawasan Cash-On-Delivery (COD)?

Jawapan: Kawasan COD saya ialah di Kuching, Petra Jaya, Demak, Matang Jaya, Taman Sukma. Kadangkala saya juga melakukan penghantaran di tempat yang telah dipersetujui bersama dengan pelanggan.

Soalan 4: Bagaimanakah caranya saya untuk mendapatkan produk Shaklee  kerana saya tinggal di luar kawasan Sarawak.

Jawapan: Encik/Cik/Puan boleh membuat pembayaran kepada saya dan barang akan dihantar ke alamat Encik/Cik/Puan. Penghantaran biasanya mengambil masa 3-5 hari bekerja. Anda juga boleh menggunakan ID saya 1104421 dan pergi ke cawangan Shaklee yang berdekatan untuk membeli barangan anda.

Soalan 5: Saya berminat untuk menjadi ahli Shaklee. Bagaimanakah caranya?

Jawapan: Anda boleh hubungi saya di talian 0138214890 dan membayar yuran keahlian ataupun membuat pembelian produk melebihi 200uv bagi mendapatkan keahlian secara percuma.

So, kepada anda yang berada di sekitar Petra Jaya , Matang Jaya dan Kuching khususnya..boleh lah hubungi saya untuk mendapatkan produk shaklee anda.

Shaklee
Sihat Selamat Berkesan

SID anda
1104421
Noor Hasmah
0138214890

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…