Langkau ke kandungan utama

SUSAH CARI PRODUK SHAKLEE KAT KUCHING?

Assalamualaikum

Masih tercari-cari orang jual produk Shaklee kat Sarawak? Especially area Kuching, Matang dan Petra Jaya? Kamek lah orang nya.

Nak COD boleh, nak order online pun boleh..senang gik cerita..click click polah order terus antar depan pintu rumah ktk orang

Kawasan COD kamek area Petra Jaya, Taman Sukma, Samariang, Demak, Matang Jaya, Matang, Malihah dan area yang berdekatan.

Ada juak nyimpan stok sikit-sikit macam ESP, Vitamin C, Herblax, Herbal Blend, Vitalea ngan Zinc Complex. Mun barang yang kitak orang maok ya sekda, boleh order online. Lagikpun penghantaran sik lamak. 3-5 hari dah sampei. Mun sekda aral melintang order ritok, esok alu sampei ;-)

Bah apa tunggu gik..jangan malu-malu dan segan hubungi kamek. In shaa allah segala pertanyaan akan dijawab dengan sebaiknya.

Boleh whatsapp kmk di 013.821.4890, add fb kamek Noor Hasmah atau emel ke noorzamris@gmail.com atau like pages kamek Noorzamris  

SIHAT ITU MURAH
SAKIT ITU MAHAL

Noor Hasmah

013.821.4890

#pengedarshakleekuching
#pengedarshakleepetrajaya
#pengedarshakleematangjaya
#pengedarsahshaklee
#shakleekuching
#shakleeeffects  
Masih tercarik-carik pengedar Shaklee di Kuching? Kameklah orang nya deng. Selamak tok kamek aktif di FB ajak, kinek tok baruk nak ada blog. Hehehe. Better late than never nak kata urang putih. Kamek diam area Semariang, PJ. Mun ada yang berdekatan boleh lah mun nak COD. Kamek nang tiap-tiap ari keluar rumah sebab kamek pun kerja juak. So boleh jak nak ngatur masa COD. Mun kitak orang rajin ngerayo nak pegi dikpun ke umah pun boleh juak. Dialu-alukan koh. Mun kitak orang nak ngoder barang, In sha Allah kamek memang ada ready stock untuk produk-produk yang high demand macam ESP, Vitamin C, Lecithin, Alfalfa. Mun yang lain macam sikit macam sidak Nutriwhite ya kah, mungkin perlu tunggu order jak lah. Bah, mun nak nanyak papa, boleh kontek kamek. SMS ka Whatsapp ka. No problem.

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

Tips Anak Tertelan Barang

Aduh!! Mak mana yang tak risau kalau anak kecil apatah lagi yang berumur dalam lingkungan 1-5 tahun tertelan barang!
Apa yang perlu dibuat?
*Rilek *Jangan Panik *Bawa anak ke hospital
Apa yang pihak hospital akan lakukan?

X-ray dada (chest) dan abdomen (perut)
x-ray akan menentukan dimana kedudukan barang tersebut.
Sama ada di: - Esophagus (salur dari mulut ke perut) -Dalam perut -Ataupun dalam usus kecil/besar
X-ray juga dapat estimate berapa besar benda tersebut dan menentukan apa yang patut doktor buat.
Kebiasaannya barang yang ditelan akan masuk terus ke sistem penghadaman. Dari Esophagus, turun ke perut, selepas tu ke usus kecil dan ke usus besar.
Sekiranya anak anda mengalami simptom :
-batuk -susah bernafas -muka jadi kebiruan
Itu merupakan tanda barang tersebut tersekat di salur pernafasan.
Sekiranya anak anda mengalami simptom:
-muntah -tidak dapat menelan makanan/minuman -sakit perut -berak berdarah -demam
Itu merupakan tanda barang tersebut tersekat di salur penghadaman sama ada di Esophagus ataupu…