Langkau ke kandungan utama

SUSAH CARI PRODUK SHAKLEE KAT KUCHING?

Assalamualaikum

Masih tercari-cari orang jual produk Shaklee kat Sarawak? Especially area Kuching, Matang dan Petra Jaya? Kamek lah orang nya.

Nak COD boleh, nak order online pun boleh..senang gik cerita..click click polah order terus antar depan pintu rumah ktk orang

Kawasan COD kamek area Petra Jaya, Taman Sukma, Samariang, Demak, Matang Jaya, Matang, Malihah dan area yang berdekatan.

Ada juak nyimpan stok sikit-sikit macam ESP, Vitamin C, Herblax, Herbal Blend, Vitalea ngan Zinc Complex. Mun barang yang kitak orang maok ya sekda, boleh order online. Lagikpun penghantaran sik lamak. 3-5 hari dah sampei. Mun sekda aral melintang order ritok, esok alu sampei ;-)

Bah apa tunggu gik..jangan malu-malu dan segan hubungi kamek. In shaa allah segala pertanyaan akan dijawab dengan sebaiknya.

Boleh whatsapp kmk di 013.821.4890, add fb kamek Noor Hasmah atau emel ke noorzamris@gmail.com atau like pages kamek Noorzamris  

SIHAT ITU MURAH
SAKIT ITU MAHAL

Noor Hasmah

013.821.4890

#pengedarshakleekuching
#pengedarshakleepetrajaya
#pengedarshakleematangjaya
#pengedarsahshaklee
#shakleekuching
#shakleeeffects  
Masih tercarik-carik pengedar Shaklee di Kuching? Kameklah orang nya deng. Selamak tok kamek aktif di FB ajak, kinek tok baruk nak ada blog. Hehehe. Better late than never nak kata urang putih. Kamek diam area Semariang, PJ. Mun ada yang berdekatan boleh lah mun nak COD. Kamek nang tiap-tiap ari keluar rumah sebab kamek pun kerja juak. So boleh jak nak ngatur masa COD. Mun kitak orang rajin ngerayo nak pegi dikpun ke umah pun boleh juak. Dialu-alukan koh. Mun kitak orang nak ngoder barang, In sha Allah kamek memang ada ready stock untuk produk-produk yang high demand macam ESP, Vitamin C, Lecithin, Alfalfa. Mun yang lain macam sikit macam sidak Nutriwhite ya kah, mungkin perlu tunggu order jak lah. Bah, mun nak nanyak papa, boleh kontek kamek. SMS ka Whatsapp ka. No problem.

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…