Langkau ke kandungan utama

PENGEDAR SAH SHAKLEE PETRAJAYA


Hujung minggu ni pada sesapa yang nak stok shaklee bolehlah call atau whatsapp saya ya kat 013.821.4890

Tapi, yang ada cuma Vitamin C, Garlic, Vitalea dan Gla Complex

Yang nak barang lain pun boleh sebab sekarang kan dah mudah. Tanya stok, takda, transfer online, buat pengesahan, Klik sini klik sana, hantar dan buat pesanan. Tunggu barang sampai ja lagi.Mudah kan?

So, jangan lengah lagi..

Jangan malu2 nak buat pesanan k.. 

Konsultansi hanya kepada yang order melalui kita ajer :-)

Oh ya!!

Promosi Zinc Complex masih berlangsung

Promosi Vivix pun sama. Beli dua dan dapatkan keahlian percuma serta dapat bonus untuk bulan depan. Sapa nak bagi tu?

Hubungi saya

Shaklee Petrajaya
Shaklee Matangjaya
Shaklee Kuching
Shaklee Taman Sukma
Shaklee Samariang
Shaklee Demak

013.821.4890

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…