Langkau ke kandungan utama

PENGEDAR SAH SHAKLEE PETRAJAYA


Hujung minggu ni pada sesapa yang nak stok shaklee bolehlah call atau whatsapp saya ya kat 013.821.4890

Tapi, yang ada cuma Vitamin C, Garlic, Vitalea dan Gla Complex

Yang nak barang lain pun boleh sebab sekarang kan dah mudah. Tanya stok, takda, transfer online, buat pengesahan, Klik sini klik sana, hantar dan buat pesanan. Tunggu barang sampai ja lagi.Mudah kan?

So, jangan lengah lagi..

Jangan malu2 nak buat pesanan k.. 

Konsultansi hanya kepada yang order melalui kita ajer :-)

Oh ya!!

Promosi Zinc Complex masih berlangsung

Promosi Vivix pun sama. Beli dua dan dapatkan keahlian percuma serta dapat bonus untuk bulan depan. Sapa nak bagi tu?

Hubungi saya

Shaklee Petrajaya
Shaklee Matangjaya
Shaklee Kuching
Shaklee Taman Sukma
Shaklee Samariang
Shaklee Demak

013.821.4890

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

Tips Anak Tertelan Barang

Aduh!! Mak mana yang tak risau kalau anak kecil apatah lagi yang berumur dalam lingkungan 1-5 tahun tertelan barang!
Apa yang perlu dibuat?
*Rilek *Jangan Panik *Bawa anak ke hospital
Apa yang pihak hospital akan lakukan?

X-ray dada (chest) dan abdomen (perut)
x-ray akan menentukan dimana kedudukan barang tersebut.
Sama ada di: - Esophagus (salur dari mulut ke perut) -Dalam perut -Ataupun dalam usus kecil/besar
X-ray juga dapat estimate berapa besar benda tersebut dan menentukan apa yang patut doktor buat.
Kebiasaannya barang yang ditelan akan masuk terus ke sistem penghadaman. Dari Esophagus, turun ke perut, selepas tu ke usus kecil dan ke usus besar.
Sekiranya anak anda mengalami simptom :
-batuk -susah bernafas -muka jadi kebiruan
Itu merupakan tanda barang tersebut tersekat di salur pernafasan.
Sekiranya anak anda mengalami simptom:
-muntah -tidak dapat menelan makanan/minuman -sakit perut -berak berdarah -demam
Itu merupakan tanda barang tersebut tersekat di salur penghadaman sama ada di Esophagus ataupu…