Langkau ke kandungan utama

NAK CANTIK TAPI EFFECT KURUS

VIVIX adalah antara Produk Shaklee yang orang kata mahal! Memang kalau tengok pada angka memang nampak mahal tapi kalau orang tahu khasiatnya, mereka akan kata MURAH! 

Kenapa cakap begitu? 

Lumrah manusia kalau tengok barangan harganya 3 angka mesti berkira-kira nak beli. Sebab mahal. Tahukah anda apa kandungan VIVIx?
 
Antara kandungan vivix yang menjadikannya terbaik ialah Resveratrol iaitu sejenis plolyphenol yang dipanggil phytoalexin, merupakan sejenis bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan sebagai pertahanan tumbuhan tersebut kepada penyakit..

Resveratrol sangat terbaik untuk bertindak sebagai ANTI-AGING. Ia melindungi kulit serta melambatkan kesan penuaan.

Ia juga sangat bagus untuk meningkatkan tahap 'kolestrol baik' dan melindungi dari kerosakan arteri sekaligus menjaga kesihatan jantung..

Dan Resveratrol terdapat paling tinggi di dalam ANGGUR MUSCADINE. Anggur paling mahal dan sungguh istimewa sebab saiznya yang lebih besar serta berkhasiat di mana ia kaya dengan anthocyanins, antioksidan tinggi yang banyak menunjukkan kesan dalam anti-tumor. Ia sangat bagus untuk menghalang tumor dari membesar.

anggur muscadine yang jauh lebih besar dari anggur biasa menyamai sebiji buah golf dan berharga RM100 sebiji ;-)
Dan dalam kesan untuk KURUS, Resveratrol memberi kesan dalam pengurangan LEMAK dalam badan. Resveratrol membantu dalam mengurang pengumpulan dan menjadi penghalang kepada sintesis lemak seterusnya meningkatkan pengoksidaan asid lemak kerana Resveratrol membantu meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan. Oleh itu, ianya membantu dalam pembakaran lemak.

Dan untuk pengetahuan anda, Resveratrol membantu memberi rasa KENYANG yang sekaligus dapat mengurangkan keghairahan anda untuk makan. Saya pernah tanya husband yang pernah makan Vivix, dia kata selepas makan VIVIx, badan rasa cergas dan berbeza dari sebelum makan VIVIx.

Jom kita lihat testimoni mereka yang telah berjaya kurus dengan VIVIX


Jadi tiada yang mustahil dengan VIVIX kan? Sebab kandungan utamanya yang hebat iaitu Resveratrol sangat membantu dalam aktiviti pembakaran lemak melalui peningkatan efficiency pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan :)

Kepada anda yang ada masalah KEGEMUKAN, boleh lah berikhtiar dengan Vivix. Kerana memang terbukti berkesan! :)

Sekarang ni ada Promosi Vivix tau. Beli 2 botol dengan harga yang lebih jimat dari biasa. Rugilah tak ambik peluang ini. Nak order dah?

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=019cdb6d10ea8a839ece9125c4d4b6cd
atau boleh hubungi saya 

 sid : 1104421

terus melalui whatsapp

013.821.4890


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…