Langkau ke kandungan utama

PROMO FEBUARI 2016

Assalamualaikum semua

Nak bagitau promo bulan ni memang best lah

Ada VIVIX, NUTRIFERON, ZINC COMPLEX dan VITALE FOR CHILDREN


 Apa bestnya produk-produk ni?

VIVIX - perlindungan antioksidan, kesihatan keseluruhan, menyokong sistem imun, mengurang kompilasi pesakit diabetes

NUTRIFERON - Merupakan interferon semulajadi, mengukuhkan sistem pertahanan semulajadi, mengurangkan infeksi oleh pesakit Hepatitis B dan C

VITALEA FOR KIDS - merupakan multivitamin kanak-kanak, mengandungi 200 mg kalsium, magnesium dan zinc

ZINC COMPLEX - meningkatkan imunisasi /pertahanan badan, mempercepatkan penyembuhan luka, menghalang keguguran rambut


Jangan tunggu lama-lama sekiranya anda merupakan seorang pesakit atau mereka yang memerlukan rawatan. Cegah sebelum parah. Kesihatan terjaga diri terpelihara.

Boleh hubungi saya untuk buat pesanan;

 013.821.4890

ATAU NAK ORDER SENDIRI?

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=0f783a2a5e30eec921c2f2311da42dc5

 

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…