Langkau ke kandungan utama

SET LECITHIN & ALFALFA

Salam 24 Ramadhan

Tinggal 6 hari lagi nak beraya...yeayyy

Anak-anak adalah orang yang paling gembira bila bulan puasa, sebab nya nak sambut raya

Tanyalah anak-anak, pasti mereka akan tahu lepas berpuasa raya memang di tunggu-tunggu

Setelah sebulan kita dibiasakan dengan puasa, bila raya terus lupa...makan dan makan hingga berat badan pun susah nak dikawal. Saya ada pembantunya..

LECITHIN & ALFALFA

Ini set bajet tau. Harga mampu beli. Alfalfa ada 330 biji dan dimakan 10 biji sehari. Manakala Lecithin ada 180 biji dan dimakan 6 biji sehari.

Apa kelebihan alfalfa?
-membantu menyerap kolestrol
-membantu menghapuskan lemak
-mengurangkan masalah sembelit
-membuang toksin


Apa kelebihan lecithin?
-membantu memecah dan mencairkan lemak
-membantu merendahkan kolestrol
-mengurangkan tekanan darah tinggi

Kalau nak tahu selanjutnya pasal alfalfa dan lecithin boleh lah hubungi saya


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…