Langkau ke kandungan utama

Kekalkan Tenaga Berterusan Dengan Ostematrix dan Performance Drink

 
Bekerja ikut shift bukanlah mudah. Apatah lagi masa bekerja sehingga 10 jam lamanya. Mesti penat berdiri dan ke sana ke sini. Kerja 8 jam sehari waima duduk saja pun dah penat apatah lagi yang perlukan banyak pergerakan kan? Jom kita ambik tahu macam mana As kekalkan tenaga beliau dengan baca cerita kat bawah ni..
 
Ceritanya bermula dengan As mengenali Shaklee dan FALL IN LOVE buat PERTAMA kali dengan Shaklee pada tahun 2011 dan konsisten mengamalkan beberapa jenis vitamin. 

Antara yang As amalkan ialah OSTEMATRIX dan PERFOMANCE DRINK. Kini, kedua-dua vitamin ni adalah MY CINTA HATI dan RAHSIA ENERGY BOOSTER As sekarang!!

Kenapa As kata macam tu ya? Kalau tak ada my cinta hati ni, rasanya As tak mampu nak lakukan kerja yang memerlukan tenaga yang banyak. Apalagi, terpaksa pula berdepan dengan cuaca yang tidak menentu dan dipertanggungjawabkan pula dengan kerja dan rutin harian yang memenatkan. As mudah letih, mengantuk, tidak bertenaga, lesu dan kurang produktif. Lepas tu, ditambah lagi dengan masalah jerebu haritu.

As suka Ostematrix dan PD sebab kedua-duanya ada persamaan untuk menambahkan TENAGA LUAR BIASA.. haa cerita penuh Asmida ni kenalah baca kat  Facebook Supermom Shaklee Story.
 
Untuk makluman semua, Performance Drink merupakan minuman tenaga yang bebas karbonat dan kurang gula, boleh baca lanjut berkenaan Performance Drink kat sini 
 
Makan Ostematrik pula seolah olah kita minum susu tau.. 1 biji ostematrix bersamaan 250 mg, jadi bagi mereka yang aktif memerlukan at least 1000mg sehari bersamaan dengan 4 biji ostematrix
 
Suka juga saya syorkan B Complex untuk tenaga anda. Boleh baca kat sini mengenai Tips Kekal Bertenaga Sepanjang Hari

Tak salah melabur untuk kebaikan kan? Yang penting kita sihat, kerja juga bersemangat. Macam mana kita nak bekerja kalau badan tak sihat.
 
Jom kita bershaklee..


Nak order produk shaklee? Boleh hubungi saya

www.wasap.my/60138214890

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…