Langkau ke kandungan utama

Set Kurus Bajet (Alfalfa + Lecithin)

Assalamualaikum
 
Sapa kata nak kurus mesti berbelanja besar? Dengan set bajet shaklee pun boleh kurus tau..tak caya? Jom baca pengalaman Ruzana yang telah turun 13 kg sejak makan set bajet shaklee.

Sebelum kenal Shaklee, saya pernah cuba macam-macam set kurus yang ada dipasaran. Asal iklan je nak cuba. Tapi mungkin tak serasi dengan saya.. . Kesannya sampai nak ke toilet pon tak sempat dah ‘terbuang’ dalam seluar. 

Ada sekali tu kena cery-bery sampai 2 minggu akibat makan produk XXX. Berat badan tak turun-turun, sakit je yang saya dapat.

Sampai la satu hari tu tgk kawan dok post pasal Shaklee. Time ni la first time saya berkenalan dengan Shaklee, bukan takde sebelum ni kawan post tapi buat dek je time tu hehe.. Permulaan nye saya ambik Vitalea, Lecithin, Alfalfa Complex dan Herb-Lax. Mula tu takut jugak, fobia takut kena ulang alik ke tandas.. 

Tapi alhamdulillh, saya takde pon kena masalah seperti ‘terbuang’, atau tercery-bery..Proses buang air besar tu macam biasa dan badan saya rasa lebih segar dan sihat. 

Penurunan berat badan? Alhamdulillah berat badan saya turun dengan pengambilan set diet ni secara disiplin dan konsisten. 

Turun 13 kg, dari 88 kg, now tinggal 75 kg.
 
 
Sekarang, saya maintain makan Lecitin dan Alfalfa Complex (orang panggil set kurus bajet Shaklee) untuk membantu saya menurunkan berat badan sehingga mencapai BMI yang normal.

Tulah ceritanya.. ringkas aje. Tapi bagi yang tau perasaan berat badan berlebihan ni mesti faham kenapa beriya nak turunkan berat badan sampai sanggup spend duit banyak-banyak; try macam-macam produk. InshaALLAH produk Shaklee ni dijamin selamat dan bertambah sihat bila diamalkan.
 
Ada tak anda yang kat luar sana masih mencari produk yang sesuai? Boleh cuba set bajet shaklee
 
 
Lecithin berperanan untuk membakar lemak manakala alfalfa untuk buang toksin dalam badan.
 
Untuk kesan lebih dan belanja lebih boleh cuba vivix :-)
 

Vivix membantu melancarkan sistem usus kita, pasti membuang

 
atau boleh wasap saya
 
www.wasap.my/60138214890

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…