Langkau ke kandungan utama

HILANG LEMAK TAPI OTOT TETAP TERPELIHARA DENGAN CINCH SHAKE SHAKLEE




LEUSINA dalam Cinch Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

Setiap kali menikmati Cinch, anda akan memperolehi 24 gram protein. Ini penting kerana protein diperlukan utk membina otot yg boleh meningkatkan metabolisme dan membakar kalori.
Makanan yang kaya dgn protein dpt menahan kelaparan. Ini membantu anda mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan.

Keistimewaan dan Kelebihan Cinch Shake Mix Yang Diperkaya Dengan Leucine

Bila kita ambil Cinch, khasiat yang kita dapat sama macam kita ambil makanan yang sebenar tapi rasanya macam menikmati pencuci mulut. Tapi, tak perlu pun skip makan nasi dan sebagainya. Makan je macam biasa tapi ambil small portion dengan diet yang seimbang. Antara kelebihan Cinch Shake Mix ni ialah:
  • Dihasilkan dengan 50 tahun pengalaman dalam menerajui bidang sains pemakanan dan inovasi.
  • Diperkasa dengan leucine untuk membantu mengelakkan kitaran diet yo-yo agar dapat: 
  •  
    • Mengekalkan otot yang dimiliki
    • Membakar lemak yang tidak perlu
    • Menghilangkan inci yang tidak diingini
  • Dengan Cinch Pro, campuran eksklusif protein dipertingkatkan dengan leucine asid amino dan diuji secara klinikal untuk menunjukkan keupayaan menolong mengekalkan 100% jisim otot.
  • 24 gram protein setiap hidangan untuk membantu anda berasa puas dan kenyang.
  • Tinggi kandungan serat – 6gm serat setiap hidangan.
  • Glycemic yang rendah untuk mengekalkan tahap gula darah yang normal dan mengekalkan tenaga.
  • Indeks glisemik – 22, sesuai untuk penghidap kencing manis.
  • Memberikan 35% atau lebih Nilai Harian kepada 21 vitamin dan mineral penting.
  • Penggunaan soya bebas GMO.
  • Tiada perasa tiruan, warna dan pemanis.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

Tips Anak Tertelan Barang

Aduh!! Mak mana yang tak risau kalau anak kecil apatah lagi yang berumur dalam lingkungan 1-5 tahun tertelan barang!
Apa yang perlu dibuat?
*Rilek *Jangan Panik *Bawa anak ke hospital
Apa yang pihak hospital akan lakukan?

X-ray dada (chest) dan abdomen (perut)
x-ray akan menentukan dimana kedudukan barang tersebut.
Sama ada di: - Esophagus (salur dari mulut ke perut) -Dalam perut -Ataupun dalam usus kecil/besar
X-ray juga dapat estimate berapa besar benda tersebut dan menentukan apa yang patut doktor buat.
Kebiasaannya barang yang ditelan akan masuk terus ke sistem penghadaman. Dari Esophagus, turun ke perut, selepas tu ke usus kecil dan ke usus besar.
Sekiranya anak anda mengalami simptom :
-batuk -susah bernafas -muka jadi kebiruan
Itu merupakan tanda barang tersebut tersekat di salur pernafasan.
Sekiranya anak anda mengalami simptom:
-muntah -tidak dapat menelan makanan/minuman -sakit perut -berak berdarah -demam
Itu merupakan tanda barang tersebut tersekat di salur penghadaman sama ada di Esophagus ataupu…