Langkau ke kandungan utama

Tips Pengambilan Terbaik Vivix

Vivix® Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Vivix sudah dipatenkan. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif hanya untuk Shaklee.

Cara Makan Vivix

Kaedah 1


Cara Pengambilan Vivix: 1 sudu teh sehari

Ambil 1 sudu teh sebelum sarapan atau selepas bangun tidur. Vivix paling bagus diambil semasa perut kosong.

Sekiranya anda penghidap gastrik, anda dinasihatkan mengambil vivix selepas makan.

Pastikan anda minum air dengan banyak juga, sekurang-kurangnya 3 liter sehari.

1 liter air = 25 kg berat badan
Sukatan 1 sudu teh diberikan adalah standard sahaja, sekiranya anda ambil Vivix untuk sesuatu tujuan dan penyakit saya akan berikan sukatan yang berbeza.

Kaedah 2


Cara Bancuh Vivix
Boleh campurkan 1 sudu teh vivix ke dalam minuman kegemaran anda. Sesekali campur  dalam Cinch Shake atau dalam air performance Drink. Rasai sendiri. Ada yang gemar ambil begitu saja. Ianya terpulang pada anda kerana kesannya tetap sama.Banyak org kata rasa Vivix macam Ribena pun ada, masam-masam manis gitu.  Tak caya mestilah cuba ya :-)

Adakah ada kesan sampingan pengambilan Vivix?

Healing crisis ini tentulah berbeza dari orang ke orang. Setengah orang tiada healing crisis, setengah orang ada pulak. Healing crisis pengambilan Vivix contohnya pening kepala, demam dan lain lain.

Healing crisis ini berbeza dengan kesan pengambilan Vivix. Tiada kesan sampingan ok. Healing crisis pulak jika berlaku cuma untuk beberapa hari sahaja, dan dalam masa itu anda perlulah teruskan pengambilan Vivix macam biasa.

Ini kerana ianya adalah tanda badan anda sedang bertindakbalas dengan vitamin yang anda ambil. Jangan risau. Sila teruskan pengambilan

Sebotol tahan berapa lama?

Sekiranya sebotol diperuntukkan untuk seorang ambil, biasanya ia tahan selama 1-2 bulan juga. Itu jika ambil 1 sudu teh sehari. 

Info : Sekiranya anda meletakkan vivix dalam tempat beku, vivix tetap tidak membeku.



Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…