Langkau ke kandungan utama

Produk Shaklee Mahal



Harga Produk Shaklee mahal dan tak berpatutan?


Bakal pembeli biasanya akan tertanya-tanya tentang harga produk Shaklee. Adakah harga produk Shaklee ini mahal dan tak berpatutan jika dibandingkan dengan produk di lain di pasaran? Biasanya, harga produk MLM akan ditetapkan pada harga yang sangat tinggi bagi membolehkan syarikat MLM membayar komisyen kepada upline. Untuk menyangkal persepsi tersebut terhadap harga produk Shaklee,trans Harga Produk Shaklee mahal dan tak berpatutan?saya ingin membuat perbandingan beberapa produk seumpanya di pasaran. Kredit untuk sumber kajian.

 Harga Produk Shaklee mahal dan tak berpatutan?


Rajah di atas adalah perbandingan secara terus harga vitamin Lecithin di pasaran yang direkodkan pada Jun 2011 di Watson dan Guardian. Jika dilihat secara dengan mata kasar ternyata vitamin Lecithin Shaklee bukanlah yang paling murah di pasaran.
TETAPI, jika anda seorang yang teliti, anda akan melihat dari segi harga purata harga sebiji tablet, ternyata vitamin Lecithin adalah yang paling rendah di pasaran!

 Harga Produk Shaklee mahal dan tak berpatutan?

2 Faktor utama yang anda perlu tahu:
  • Produk-produk Shaklee telah menjalani clinical test dan mendapat kelulusan sepenuhnya dari US Food & Drug Administration (FDA) sebelum dipasarkan. Di Amerika Syarikat, setiap produk akan menjalani clinical test dengan prosedur yang ketat sebelum ianya diberi keizinan untuk di pasarkan.
  • Perlu diingat juga, produk-produk Shaklee adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan semulajadi, bebas dadah dan bukan sintetik. Sudah tentu keunggulan mutunya adalah lebih hebat berbanding produk lain. Tetapi anda semua tetap mendapat harga yang berpatutan untuk produk yang berkualiti tinggi! Sila rujuk sumber ini.
Jadi, kembali kepada tajuk di atas. Anda boleh buat keputusan sama ada adakah harga produk Shaklee ini adalah mahal dan tidak berpatutan?

Kredit To Adilah Manaf 

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…