Langkau ke kandungan utama

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee


 TESTIMONI BERJAYA HAMIL DENGAN GLA COMPLEX & 


SET KESUBURAN SHAKLEE


Bila saya buat promosi ataupun mencadangkan Set Kesuburan Shaklee yang mengandungi GLA Complex Shaklee, ramai yang akan menanyakan saya beberapa jenis 'soalan cepumas':
Soalan 1: "Confirm ke lepas makan Set Kesuburan Shaklee ni saya akan mengandung?"
Soalan 2: "Berapa lama saya kena ambil Set Kesuburan Shaklee ni baru saya akan mengandung?"
Soalan 3: "Saya dah cuba macam-macam ubat ni, tapi tak pregnant2 lagi pun.. Set Kesuburan Shaklee ni boleh jamin saya akan mengandung ke?"
Wahai isteri-isteri sekalian... Ketahuilah..
Bahawa rezeki untuk menimang cahaya mata itu adalah RAHSIA ALLAH S.W.T
Set Kesuburan Shaklee hanyalah sebagai salah satu ikhtiar sahaja. Di mana ia adalah ikhtiar yang tidak memudaratkan; malah MENJADIKAN ANDA & SUAMI SEMAKIN SIHAT. Apabila kita sihat, hormon dalam badan kita akan stabil. Bila hormon stabil, haid pun teratur, maka mudahlah untuk kita merancang dan berusaha untuk mendapatkan cahaya mata.. (^_^)
Tapi yang sebenarnya, Set Kesuburan Shaklee yang mengandungi GLA Complex ni memang dah berjaya membantu baaaaanyak pasangan untuk mendapatkan cahaya mata yang amat diinginkan itu tau... Tak percaya?? Jom kita tengok beberapa TESTIMONI MEREKA YANG TELAH BERJAYA HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE ni:










TERUJA? NAK CUBA SET KESUBURAN SHAKLEE?

Boleh hubungi saya untuk mendapatkan Set Kesuburan Shaklee sama ada untuk suami & isteri ataupun hanya untuk isteri sahaja.

Hubungi saya 
Shaklee Independent DIstributor
SID :1104421
Noor Hasmah Jamaludin



0138214890

noorzamris@gmail.com

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…