Langkau ke kandungan utama

Berbelanja di 11th STREET memang mengujakan

Assalamualaikum semua

Dah berdebu dah blog ni..hehe

Lama tak update apa2 kat blog setelah lama cuti bersalin.(lama ke??) cuti pun sebulan jer..gara-gara dah over ambik cuti..cuti raya lagi..fuh..fuh..buang debu jap..

Balik2 jer cuti bersalin ritu..kawan bagitau satu website beli belah online..cuba jangan tak cuba..kan bahaya dah sekarang ni terjebak sama

Nak tahu apa website tu tak? Ni lah nak kongsi sama-sama
http://www.11street.my/html/main.html

Layarilah 11street dan anda akan teruja!! Huhu

1st time beli cadar, lepas tu botol susu, tuala anak, baju tidur..beli beg tangan pun ada..tiap hari bertunggu pada kupon..terlebih excited pada website ni :-) Beli hari ini sampai esok..betapa cepatnya proses penghantaran (itupun kalau takde cuti perayaan..hehe)

Lupa pulak nak bagitau, yang ada Bcard member, register lah ya..untung2 dapat point..tebus dan beli lagi..

So, pada kengkawan yang nak cuba melayari 11street, silakan...selamat membeli belah uoollss..

Sambil2 tu, jangan lupa jugak baca blog saya...terima kasih semua..

Ulasan

MAT NOR berkata…
Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 - RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.
Noor Hasmah berkata…
Kan?? Kat semenanjung ok sikit harga dia dan berbaloi-baloi. Kat Sarawak kadang-kadang ja dapat free shipping.selebihnya kena bayar.Antara lazada dan 11street, kedua-duanya memang best time shopping. Beli barang kat 11street, kalau ada kupon diskaun memang berbaloi..murah giler..haha

Tahniah sebab bakal dapat baby dalam 6 bulan lagi..dah rancang ke nak beli set bersalin yang mana nak wife pakai nanti?

Kalau berminat pakai Set Shaklee..boleh hubungi saya yer..Boleh juga baca pengalaman saya semasa mengandung dan melahirkan anak..

http://noorzamris.blogspot.my/2014/09/pengalaman-bersalin.html
Good sharing, to help shoppers save more, and at the same time enjoy a secure shopping experience, 11street or 11street.my would like to share some essential tips for all online shoppers, see detail at:
http://kidbuxblog.com/shopping-smart-with-11street-my





Best Regards,
Your best Split Queen Box Springs or split queen box spring selection.

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…