Langkau ke kandungan utama

TESTIMONI

 #ingatlagi‬ Tengah rilex ada msg dtg..tanya pasal set semasa Hamil..terus nak jadi member..alhamdulillah..rupanya memang pernah consume shaklee semasa berpantang sebelum ni so nak teruskan pula utk hamil 2nd time..ingat lagi dia nak semua tu COD Dan tak nak pos..huhu..terus whatsapp upline Salmiah Binti Othman..ok semua ada termasuk beg kit shaklee..kelam kabut juga bercari stock..meredah samarahan juga nak ambik stock..hehe..rasanya time tu raya 2015..sempat juga berjalan raya..paling tak dilupa..time kat rumah Salmiah jugak lah my baby poo poo.. nasib baik bawak baju extra..balik dari situ terus pecut g Hotel Citaden Uplands Kuching..alhamdulillah..memang smooth ja deal ngan ct zuraida  terus jadi rapat dan masih selalu beli shaklee dari saya 😍😍
Semoga selalu bertemu dengan customer yang sebegini..aaminn
Nak cerita jugak, time 2nd pregnant ct ada masalah low hb, so saya cadang ambik vitalea dan dia makan ikut time, next visit ke klinik, nurse puji bacaan cantik jer..alhamdulillah
Time pantang dia memang ambil supplemen shaklee..dia ceazer..doktor pun puji sebab luka cepat baik..ini angkara zinc shaklee dan vitamin c. Paling best dia bagi gambar stok susu melimpah2..fuyoo...alfalfa ..
Memang gembira sangat dapat bantu orang mcm ni...alhamdulillah..
Nak jadi mcm dia jugak? Pantang cergas, air susu melimpah ruah?
Jom whatsapp saya 013-821-4890




Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…