Langkau ke kandungan utama

JOM JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

Assalamualaikum

Nak tanya ni kawan kawan

Cukup ke duit gaji tiap bulan? Dapat tak beli apa yang korang idamkan?

Kalau tanya saya memang tak cukup. Bukan tak bersyukur dengan pendapatan yang ada tapi memang tak mencukupi utk tampung perbelanjaan kami sekeluarga.

Nasib baik saya join #shaklee tau kawan kawan. Dapat juga buat belanja tengah bulan. Bagi ibu yang bekerja macam saya memang tak sempat nak masak time tengah hari lainlah waktu cuti atau hujung minggu. Time budak sekolah lagilah dasyat.. walau bagaimanapun pendapatan kita either cukup atau tidak perbelanjaan utk anak anak perlu lah diutamakan.

Walaupun belum mencapai bonus 4 angka dalam shaklee..alhamdulillah dah merasa bonus 3 angka. Sekarang ni tengah berusaha nak dapat bonus 4 angka pulak. Doakan saya ya kawan -kawan..Terima kasih :-)

Mcm mana saya terjebak dgn shaklee? Ini boleh dikatakan pengaruh rakan sebaya jugak..hihi
Mana tak nya tiap hari tgk kawan sebelah a.k.a mama shaklee saya asyik busy ngan hp, asyik update blog dan paling tak tahan asyik ada org call nak order barang. eh! senang betul dpt customer ni..syok sungguh buat duit. Then saya pun berminat setelah kena usha upline saya. Vitamin C adalah supplemen pertama #shaklee yg saya ambik.sebabnya saya demam time tu..dah cuba vitamin c saya rasa ok lah pulak..situ buat saya lagi berminat nak join dan jual.

Dulu..chewah..saya ni pemalu orgnya..alhamdulillah kini dah lebih yakin pada diri sendiri. Dah boleh consult org.

Sememangnya dengan join team yang betul, pasti anda tak menyesal. Untung sangat bawah group #CVG yang ohsem ni. syukur alhamdulillah. memang tak lokek ilmu dan penuh dengan pengisian. bukan omong kosong ya walaupun dalam group whatsapp sebab semuanya terisi dgn benda yang berfaedah..syukur..

Kini target saya nak capai bonus 4 angka..in shaa allah..saya tengah berusaha..saya mintak kawan kawan semua doakan saya ya agar saya juga boleh menjalani hidup dgn tenang dan tinggalkan sedikit kekayaan buat keluarga saya..aamiin

So, pada saya amat penting kita buat sesuatu yg dpt tambah income buat diri kita dan keluarga..yang penting kita berusaha..

Nak tambah pendapatan ke tak?

Kalau nak jangan segan silu hubungi saya okay

Boleh wasap ke 013.821.4890

emel ke noorzamris@gmail.com

Kita sama sama majukan diri..mana tahu lps ni boleh jalan jalan seluruh dunia..PERCUMA..in shaa allah


#janapendapatan

#pengedarsahshaklee

#CVGProBlogger

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

GLA OH GLA

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah..kali ini nak cerita lagi pasal GLA COMPLEX SHAKLEE
Entry saya sebelum ni asyik berkira-kira nak beli gla utk diri sendiri sebab takut pregnant kan? Huhu..Beli jugak lah saya gla complex hari tu..dah timbang dan baca saya beli sebab nak kurus..sebab nak cantik kan kulit..haa..sekali..belum habis pun sebotol..tetiba saya pregnant lagi..Bukan sekarang ya..throwback jer kenangan lalu..
Testimoni saya sendiri lah kiranya ni..kalau diikutkan saya memang boleh dikategorikan sebagai seorang yang subur. Alhamdulillah..banyak orang berusaha untuk dapat anak dengan pelbagai cara tapi saya tak menghadapi sebarang masalah dalam hal ini..mungkin pendapat sesetengah orang..kalau kita tak kaya duit kita mungkin kaya pada anak. Anak-anak juga adalah rezeki buat kita..in shaa allah
Bagaimana GLA Complex membantu untuk hamil?
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seor…