Langkau ke kandungan utama

VIVIX UNTUK AWET MUDA DAN HIDUP SIHAT

KELEBIHAN VIVIX SHAKLEE YANG PATUT ANDA TAHU
 • Vivix ialah suplemen berbentuk cecair yang dihasilkan secara saintifik, mengandungi bahan-bahan yang telah melalui beberapa ujian klinikal di makmal yang terbukti dapat memberi impak positif kepada 4 kunci mekasnima penuaan pada tahap sellular, termasuk perlindungan sel, tenaga sel, penambahbaikan sel dan juga keupayaan sel.
 • Vivix mengandungi Resveratrol dan juga proprietari gabungan phytonutrient. Gabungan phytonutrient ni menjadi kunci kepada kandungan antioksidan yang sangat kuat yang terhasil daripada anggur muscadine dan telah terbukti 10 kali lebih berkuasa daripada resveratrol sahaja didalam membantu melambatkan penuaan pada tahap sellular.
 • Anggur muscadine adalah salah satu daripada ciptaan alam semulajadi yang paling jarang ditemui, anggur yang sangat mujarab, dengan profil polyphenol yang memberi banyak manfaat kesihatan. Tak seperti anggur lain, anggur muscadine menghasilkan pekatan ellagitannins dan asid ellagic yang bila digabungkan dengan polyphenol anggur muscadine yang lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.
 • Anggur muscadine juga mampu hidup dalam keadaan alam sekitar yang teruk; profil unik phenolic yang terdapat pada anggur muscadine ini memberikan perlindungan tambahan daripada bakteria, kulat, yis, kemarau, lebihan lembapan dan suhu ekstreme, sedangkan anggur lain tidak mempunyai daya tahan terhadap keadaan-keadaan seperti ini.
  

Resveratrol ialah antioksidan semulajadi yang boleh ditemui didalam beberapa jenis tumbuhan, bijian dan buah-buahan, termasuklah anggur dan produk yang dihasilkan daripada anggur seperti wine merah. Resveratrol ialah polyphenol yang telah ditemui dan didapati berpotensi didalam meningkatkan tahap kesihatan melalui kajian yang dilakukan di makmal.
 • Ujian makmal telah menunjukkan bahawa resveratrol dapat melambatkan penuaan pada tahap sellular dan mampu mengaktifkan pengawal atur genetik kepada hayat sel, yang memberikan impak positif kepada DNA, kesihatan sel dan metabolisma.
 • Vivix menyediakan 100mg resveratrol dalam setiap hidangan. Pekatan resveratrolnya mengandungi 98% resveratrol semulajadi, dan jumlah resveratrol dalam Vivix adalah mengikut kajian saintifik dan ujian terperinci.*
 • Vivix mengandungi bahan-bahan polyphenols yang terbukti melalui ujian makmal dapat memberikan impak positif kepada 4 kunci mekanisma kepada penuaan sellular, maka ia adalah lebih dari sekadar membekalkan sokongan antioksidan.*
 • Tiada sebarang interaksi diantara Vivix Shaklee atau apa saja kandungan yang terdapat di dalamnya dengan suplemen lain. Sebagai langkah berjaga-jaga, Shaklee mengesyorkan individu yang sedang bibawah seliaan doktor untuk sebarang jenis perubatan atau penyakit, atau individu yang sedang mengambil ubatan terutamanya ubat untuk mencairkan darah untuk mendapatkan khidmat nasihat daripada doktor masing-masing.
 • Vivix Shaklee dihasilkan bersesuaian dengan golongan dewasa yang mengambil berat tentang penuaan yang sihat dan juga kesihatan umum. Vivix Shaklee tidak disyorkan untuk ibu hamil, ibu menyusu bayi atau individu berumur 18 tahun ke bawah*
 • Vivix Shaklee boleh diambil bersama-sama suplemen Shaklee yang lain dan yang paling ideal ialah NutriFeron dan Cinch Shakes. Phytonutrients yang menyokong system imun dalam NutriFeron dan protein bagi memelihara keanjalan otot di dalam Cinch Shakes, bersama polyphenols yang terkandung dalam Vivix Shaklee memberikan sokongan nutrisi secara menyeluruh kepada asas kehidupan yang lebih sihat.*
 • Vivix Shaklee tidak mengandungi alkohol. Ia selamat untuk orang muslim
Jom kita tengok testimoni mereka yang telah mengamalkan Vivix Shaklee


Nampak tak perbezaan nya kat situ? Kulit nampak lebih anjal dan bertenaga.

Jangan berlengah lagi. Dapatkan VIVIX anda hari ini.

#sayajualshaklee
#pengedarshakleepetrajaya
#pengedarshakleematangjaya
#pengedarshakleekuchingsarawak

 
013.821.4890Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bartholyn Cyst Dan Cara Rawatannya

Assalamualaikum

Pertanyaan dari seorang customer pagi ni membuka mata saya pada Bartholyn Cyst iaitu keadaan dimana kelenjar bartholin tersumbat.

Setiap wanita mempunyai sepasang kelenjar Bartholin, satu di kanan dan satu lagi di kiri bahagian berhampiran pintu faraj. Kelenjar ini berfungsi menghasilkan cecair sebagai pelincir apabila nafsu seseorang wanita terangsang.Setiap kelenjar bartholin berfungsi menghasilkan cairan, yang kemudian disalurkan keluar melalui saluran yang disebut saluran kelenjar barthollin. Fungsi cairan ini adalah menjaga kelembapan vagina agar dalam keadaan sihat. Jika kelenjar bartholin terganggu, maka produksi cairan vagina turut terganggu dan menyebabkan terganggunya kesihatan vagina.
Lazimnya kelenjar Bartholin yang tersumbat laluannya boleh menyebabkan cecair terbabit berkumpul di dalam kelenjar sehingga membentuk cyst yang semakin lama semakin membesar apabila seseorang wanita mengalami rangsangan seksual berulang kali. Bartholyn cyst sebenarnya …

Sakit Badan Selepas Bersalin

Cirit Birit Dan Cara Mengatasinya

Assalamualaikum semua. Tak tahulah sejak dua hari ini perut asyik sakit ja. Dahlah kerap kali berlaku. Asyik jumpa dengan Cik Tan saja..:-) So, hari ni nak cerita pasal cirit birit yang berlaku pada saya lah. Apa itu cirit birit? Cirit birit adalah keadaan dimana kita membuang air besar dalam kadar yang kerap dengan najis yang berair. Ia biasanya berlarutan hanya dalam sehari atau dua hari dan ia bukanlah suatu penyakit yang serius. Cirit birit akut disebabkan oleh kurangnya cecair diserap dari dalam usus kecil atau usus kecil menghasilkan terlalu banyak cecair. Cirit birit akut ialahkejadian cirit-birit secara tiba-tiba. Najis yang dihasilkan lembut dan berair, perut yang 'berangin' atau bergas (flatulens), kesakitan dan individu mengalami demam dan muntah-muntah.


Cirit-birit akut mungkin disebabkan oleh jangkitan, keracunan (toksin), kesan sampingan ubat atau jenis makanan. Sesetengah penyakit boleh menyebabkan cirit-birit. Cirit-birit yan…